top of page

Gå med i Operafabrikens Vänner!

Photographer Mattias Berglund 2014 ©

Vill du vara volontär? Kontakta oss gärna!

Du kan medverka genom att marknadsföra våra produktioner och sprida information i din vänskapskrets, hjälpa till med att skapa eller bygga scenografi eller sy upp kostym, sjunga i kören, agera på scen som statist, affischera i din stad, mm. All hjälp är självklart välkommen och vi värdesätter din insats väldigt högt! Som tack får du ett antal fribiljetter till våra evenemang, gratis program och andra förmåner.

Att driva en ideell verksamhet förutsätter en mängd god vilja, passion och personligt engagemang. Att skapa och verkställa en föreställning eller en konsert kräver mycket tid och arbete, och vi på Operafabriken har, som fristående grupp och ideell förening, ofta få medel att röra oss med. Bidragen och biljettintäkterna ska täcka kostnaderna för de artister och instrumentalister som hyrs in, samt för material till scenografi, kostym, ljus mm, och överskottet (om det överhuvudtagetfinns) sparas till budgeten för nästa produktion. Opera är en av de dyraste konstformerna idag, men vi vill ändå fortsätta att ge vår publik en spännande och vacker upplevelse av hög kvalitet, samt fortsätta att presentera mindre kända eller sällan spelade verk.

 

Därför behöver vi Dig!

Missa inte förmånerna med Operafabrikens Vänner​:

Genom att gå med i Operafabrikens Vänner hjälper du oss att stödja vår verksamhet och att skapa ännu bättre föreställningar! Dessutom kommer Du som medlem att få flera förmåner:

  • Rabatter på biljetter till föreställningar, konserter och evenemang som Operafabriken producerar.

  • Gratis tryckt program till våra föreställningar och konserter.

  • Inbjudan till evenemang som organiseras endast för Operafabrikens Vänner.

  • Exklusiv förhandsinformation om kommande evenemang.

 

Medlemsavgift för en person för ett år är endast 350 kr.

 

Så gör du för att bli medlem:

Betala in 350 kr på plusgiro 569657-0

Ange vid inbetalning ditt namn, telefonnummer, e-mail och postadress.

Efter att du gjort detta, kommer du inom kort att få en bekräftelse på ditt medlemskap i Operafabrikens Vänner via e-mail och post. Vi skickar även hem till dig ett personligt medlemskort.

 

bottom of page